Notícies i comunicats

14/05/2014

La proposta més refrescant de Girona, Temps de Flors

El projecte de Fever-Tree als jardins dels Alemanys promou per segon any un jardí amb finalitats solidàries

Font: Ajuntament de Girona

La regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Girona, Coralí Cunyat, i el responsable de Fever-Tree a Espanya, Marc Calabuig, han presentat aquest matí la iniciativa solidària que la marca portarà a terme per Girona, Temps de Flors per segon any consecutiu. La proposta inclou la creació d’un espai temàtic, als jardins dels Alemanys, en el qual s’instal·larà una barra solidària de combinats, la meitat de la recaptació de la qual es destinarà a l’Associació d’Usuaris de les Hortes de Santa Eugènia. A banda de la barra solidària, a l’espai s’hi portaran a terme també tallers de cocteleria i un concurs de fotografia.

Es tracta, tal com ha afirmat Coralí Cunyat, d’un projecte d’una “marca d’excel·lència” que “encaixa molt amb el concepte de festival de Girona, Temps de Flors; amb el concepte de turisme de qualitat, i amb el concepte de ciutat gastronòmica que fomenta també el producte territorial”. En el mateix sentit, Marc Calabuig ha assenyalat que “l’entorn” on està situat el projecte, els jardins dels Alemanys, “casa perfectament” amb el seu producte.

Les persones que visitin el jardí de Fever-Tree podran gaudir a un preu simbòlic de combinats Premium, entre els quals hi ha un còctel especialment elaborat per Girona, Temps de Flors. La meitat de la recaptació que s’obtingui de les consumicions es destinarà a l’Associació d’Usuaris de les Hortes de Santa Eugènia, amb la finalitat d’ajudar a protegir aquest entorn d’horts ecològics per garantir la supervivència de l’activitat agrícola d’horta de la zona i aconseguir un aprofitament social i lúdic òptim d’aquests espais.

A través del projecte instal·lat als jardins dels Alemanys, Fever-Tree s’acostarà a la ciutadania per transmetre, d’una fora innovadora, la importància que tenen la naturalitat i la selecció d’ingredients de la millor qualitat a l’hora d’elaborar els seus mixers: begudes d’alta gamma pensades per combinar amb destil·lats de qualitat.. Els visitants poden observar les plantes, fruits i herbes de diferents parts del món: llimones de Sicília, taronges de Tanzània, vainilla de Madagascar, botànics de la Provença i gingebres d’Índia, Nigèria i Costa d’Ivori, entre d’altres. L’arbre de la febre (en anglès fever tree), del qual s’extreu la quinina, l’ingredient bàsic de la tònica –producte estrella de Fever-Tree–, també hi està representat. Amb aquesta iniciativa a Girona, a més, l’empresa inicia el “Natural Fever On Tour”, una ruta que es realitzarà per altres ciutats del país per a donar a conèixer els aspectes característics de la marca.

Durant l’acte d’avui al matí també s’ha presentat el còctel exclusiu “Fever-Tree a Temps de Flors”, que combina ginebra macerada amb flors d’amarant, un mixer de la marca, almívar de poncelles de rosa i suc de llima. Es decora amb una flor d’amarant i de rosa. El còctel ha estat preparat pel cocteler Damià Mulà. “Aquesta proposta lliga perfectament amb les iniciatives del sector hostaler i gastronòmic de la ciutat, el Gastroflors i el Flors de Nit”, ha afegit Cunyat.
 

El Jardí de Fever-Tree - Del 10 al 18 de maig als jardins dels Alemanys

Barra solidària de combinats Premium:

Dissabte, 10/05: 12h-14h i 18h-22h, Diumenge, 11/05: 12-14h i 18h-21h, Dimecres 14/05: 18h-22h, Dijous, 15/05: 18h-21h, Divendres 16/05: 18h-21h, Dissabte 17/05: 12h-14h i 18h-22h, Diumenge 18/05: 12h-14h

*La venda de consumicions finalitzarà 30 minuts abans de l’hora especificada.


Tallers de cocteleria:

Dissabte, 10/05: 12.30h / 18.15h / 19.30h / 20.45h, Diumenge, 11/05: 12.30h / 18.15h / 19.30h, Dimecres, 14/05: 18.15h / 19.30h / 20.45h, Dijous, 15/05: 18.15h / 19.30h, Divendres 16/05: 18.15h / 19.30h, Dissabte 17/05: 12.30h / 18.15h / 19.30h / 20.45h, Diumenge 18/05: 12.30h

*Inscripcions a l’espai de Fever-Tree.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)