Notícies i comunicats

16/10/2017

L'alcaldessa de Girona presenta avui el llibre "Anar a Fires. Mirades creuades (I)"

L'acte, que tindrà lloc a les set de la tarda al Saló de Plens de l'Ajuntament de Girona, inclourà un diàleg entre diferents autors i il·lustradors del llibre.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la regidora de Dinamització del Territori, Eva Palau, i el cap del Servei de Gestió Documental, Arxiu i Publicacions de l’Ajuntament de Girona, Joan Boadas, presentaran avui a les set de la tarda al Saló de Plens de l’Ajuntament de Girona el llibre Anar a Fires. Mirades creuades (I). L’acte de presentació inclourà un diàleg entre diferents autors i il·lustradors del llibre. 

El llibre està escrit i il·lustrat per diferents homes i dones vinculats a la ciutat que expliquen com han viscut les Fires de Sant Narcís o com s’imaginen que podrien haver estat viscudes. Són persones de diferents generacions i, per tant, en diferents etapes del seu procés de creació, que estableixen un diàleg entre text i il·lustració. 

Els autors del llibre són Narcís Comadira, Núria Esponellà, Josep M. Fonolleras, Rosa Font, Lluís Muntada, Dolors Garcia, Miquel de Palol, Alícia Kopf, Toni Sala i Eva Vàzquez, i els il·lustradors dels textos són Lídia Masllorens, Jordi Serra, Laia Bedós, Francesc Pujol, Maria Alzamora, Marcel Font, Irene Pasqual, Ilich Roimeser, Nirvana Jiménez i Marc Vicenç. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)