Notícies i comunicats

23/10/2017

Orange, Bauhaus i Sköda Grupauto aposten per col·laborar amb les Fires de Sant Narcís de Girona

La regidora de Dinamització del Territori de l'Ajuntament, Eva Palau, ha agraït als representants de les tres empreses el suport a la festa major de la ciutat.

Font: Ajuntament de Girona

La regidora de Dinamització del Territori de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau; la directora territorial de Relacions Institucionals d’Orange, Montserrat Cereza; el director de Bauhaus a Girona, Daniel Albertos, i el director comercial d’Sköda Grupauto, Jordi Marín, han firmat aquest migdia de forma simbòlica els acords de col·laboració d’aquestes tres empreses amb l’Ajuntament de Girona per a la celebració de les Fires de Sant Narcís d’aquest any. 

Orange i Sköda col·laboren per primer any amb les Fires i la regidora Eva Palau els ha volgut agrair “la confiança i el suport que esperem que es consolidi en les properes edicions de la festa major de la ciutat”. Igualment, la regidora ha reconegut “la implicació des de fa anys de Bauhaus, a qui agraïm enormement l’aposta per les Fires de Sant Narcís i per la ciutat”. 

Es pot consultar tota la informació sobre l’edició d’enguany de les Fires de Sant Narcís al web www.girona.cat/firesdesantnarcis 
 

FOTO: Imatge de l’acte d’aquest matí. D’esquerra a dreta: Daniel Albertos, Eva Palau, Montserrat Cereza i Jordi Marín.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)