Notícies i comunicats

02/11/2017

Rècord de visitants en la setena edició de la Jornada de Portes Obertes a l'Ajuntament de Girona

Més de 2.000 persones van aprofitar la iniciativa per acostar-se ahir a espais com el despatx de l'alcaldessa, la Sala de Junta de Govern Local o el Saló de Plens del consistori.

Font: Ajuntament de Girona

Un total de 2.083 persones van visitar l’Ajuntament de Girona ahir en la setena edició de la Jornada de Portes Obertes al consistori, pràcticament el doble que l’any passat (1.192 persones). Aquesta ha estat la Jornada de Portes Obertes a l’Ajuntament amb més públic des que es va començar aquesta iniciativa, l’any 2011. El mateix 2011 es van fregar les 2.000 persones però des de llavors les xifres havien oscil·lat entre el miler i el miler i mig de visitants. 

Tothom qui es va acostar a l’Ajuntament ahir, d’11 a 18 h, va poder visitar un any més el despatx de l’alcaldessa, la Sala de Junta de Govern Local, la Sala Renart, el Saló de Plens, la Sala Miquel Diumé i el Teatre Municipal. 

La Jornada de Portes Obertes a l'Ajuntament es va instaurar en la diada de Sant Narcís del 2011 per donar a conèixer als gironins i gironines els espais del consistori que habitualment no estan oberts al públic i per acostar l’Ajuntament a la ciutadania. Aquest 2017 s’ha fet durant la Diada de Tots Sants atès que Sant Narcís queia en diumenge. 

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)