Notícies i comunicats

15/10/2018

L'alcaldessa de Girona presenta avui el segon volum del llibre "Anar a Fires. Mirades creuades"

L'acte es farà avui a les vuit del vespre al Saló de Plens de l'Ajuntament de Girona.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la regidora de Dinamització del Territori de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, i el cap del Servei de Gestió Documental, Arxiu i Publicacions de l’Ajuntament de Girona, Joan Boadas, presentaran avui, a les vuit del vespre, al Saló de Plens del consistori, el llibre Anar a Fires. Mirades creuades (II). 

Es tracta del segon volum de la publicació sobre l’experiència i els records de les Fires de Girona de diversos escriptors i escriptores gironins que es va iniciar l’any passat amb textos d’escriptors i escriptores professionals i dibuixos d’il·lustradors novells. En aquesta ocasió, s’han buscat deu escriptors i escriptores novells –alumnat i exalumnat de l’Aula d’escriptura– i deu il·lustradors i il·lustradores professionals han interpretat els seus textos gràficament. 

Igual que en el llibre de l’any passat, s’han buscat diferents homes i dones vinculats a la ciutat perquè expliquin com han viscut les Fires o com s’imaginen que podrien haver estat viscudes. Són persones de diferents generacions i, per tant, en diferents etapes del seu procés de creació, que estableixen un diàleg entre text i il·lustració. 

L’edició d’aquest 2018 compta amb els textos de Magda Bistriceanu, Aurora Gómez, Mamen Juan-Torres, Maria Carme Oliver, Agnès Valentí, Josep Maria Codina, Francesc Haro, Quim Oliver, Albert Prat i Josep Solés, i les il·lustracions de Roser Bover, Montserrat Costa, Carme Masià, Roser Oliveras, Carme Sanglas, Vicenç Huedo, Mim Juncà, Àlex Nogué, Josep Maria Oliveras i Kim Perevalsky.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)