Notícies i comunicats

26/10/2018

Arriba la 13a edició de "Viu les Fires amb SantNarcivisme"

L'Ajuntament de Girona i la FECASARM impulsen conjuntament aquesta campanya per prevenir l'incivisme nocturn.

L’Ajuntament de Girona i la FECASARM impulsen, per 13è any consecutiu, la campanya de civisme nocturn per Fires “Viu les Fires amb SantNarcivisme”. La iniciativa es portarà a terme durant quatre de les nits de Fires a Girona i coincidint amb les dates amb més afluència de públic. La campanya es posarà en marxa demà a les dotze de la nit a la plaça de la Independència i es repetirà el dissabte 27, el diumenge 28 i el dimecres 31 d’octubre, entre les dotze de la nit i les tres de la matinada.

La campanya està organitzada per la FECASARM i les seves associacions membre, l’Associació d'Hoteleria, Restauració i Oci de Girona i Província i l’Associació de Bars, Restaurants i Oci del Barri Vell de Girona, compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona.

La campanya “Viu les Fires amb SantNarcivisme” cerca un any combatre a la ciutat de Girona el soroll a la via pública i les conductes incíviques en general durant la franja horària nocturna. Els promotors cívics de la campanya, que penjaran pòsters amb la imatge de la campanya als accessos dels locals de restauració i oci de la ciutat, aniran acompanyats d'un mim que demanarà als usuaris d'una manera simpàtica que abaixin el to de veu i que respectin el descans dels veïns que es troben dormint.

La regidora d’Igualtat, Drets Socials i Habitatge, Salut i Seguretat en el Treball i Dinamització del Territori de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, ha remarcat “la importància d’executar aquestes campanyes de conscienciació en col·laboració amb el sector de la restauració i l’oci nocturn, amb l’objectiu d’arribar al màxim nombre de persones usuàries possible”.

Nota: D’esquerra a dreta, el president de l’Associació de Bars, Restaurants i Oci del Barri Vell, Josep Maria Oliveras; la regidora de Dinamització del Territori, Eva Palau; el secretari general de la FECASARM, Joaquim Boadas, i el vicepresident de l’Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci de Girona, Benjee Lozano.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)