Notícies i comunicats

08/11/2018

President Xai, guanyadors de l'INTRO 2018

Diumenge es va celebrar la final a la plaça Sant Feliu amb els palafrugellencs Festucs com a finalistes.

President Xai van ser escollits diumenge com a guanyadors del Concurs de Música Emergent de Girona INTRO 2018, que es va celebrar a l’escenari de Sant Feliu, dins la programació de les Fires de Sant Narcís. A la final hi participaven els palafrugellencs Festucs. El jurat va decidir proclamar guanyadors President Xai. Va ser una decisió molt difícil i va caldre una llarga deliveració en una final que van considerar molt renyida.

El jurat està format per Montse Ferrermoner, músic (Les Anxovetes, Clave de Sur), el músic i director de l’escola SarriArt, Ricard Humet, el músic i comunicador cultural Adrià Cortadellas, el músic Alfred Alegre i membre de l’Associació Soroll de Vidreres; i la comunicadora cultural i productora Lola Pérez, que van valorar la qualitat musical, la tècnica, l’actitud sobre l’escenari, l’originalitat de les propostes i l’evolució de les dues bandes al llarg del concurs.

Joan Colomo, que actuava al final de la nit a Sant Feliu, va fer de mestre de cerimònies i va entregar el premi als guanyadors després de la final.

Com a premi, President Xai obtindran una gira remunerada per diversos escenaris de les comarques gironines i entre els escenaris on actuaran hi ha el de La Copa per fires l’any vinent.

El Concurs INTRO, organitzat per l’Espai Marfà i produït per Link Produccions, és una bona oportunitat per a grups emergents, tant per iniciar una dinàmica com a banda, que fins al moment potser no tenien, com per tocar en escenaris en bones condicions tècniques i, per tant, fer un pas més en la seva trajectòria.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)