Notícies i comunicats

07/03/2017

Detingut com a presumpte autor d'un robatori amb violència per un atracament

L'atracador va cometre el robatori amb una arma de foc simulada.

 La Policia Municipal de Girona va detenir als voltants de la una del migdia del dijous passat, dia 2 de març, Juan Pedro S.M., de 34 anys, veí de Santa Coloma de Farners, com a presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació a un establiment comercial del barri de Sant Narcís.

Els fets van passar cap a la una del migdia, quan una persona visiblement nerviosa va requerir la policia del barri que estava fent tasques de seguretat per la zona de Sant Narcís. Aquesta persona va informar que un individu, armat amb una pistola, acabava d'atracar a l'estanc del barri i que immediatament havia fugit. Tot seguit, l'agent va comunicar aquests fets i la descripció de l'atracador per l'emissora policial.


Fins al lloc dels fets es varen desplaçar diverses unitats policials de la mateixa Policia Municipal i dels Mossos d’Esquadra, que varen començar una recerca.

Mentre una unitat dels Mossos d'Esquadra es dirigia a l’establiment afectat per iniciar una investigació policial, un agent de la Policia Municipal, va localitzar no gaire lluny de l'estanc, un home que coincidia plenament amb les característiques de l'atracador. El policia, després d’identificar-lo, el va escorcollar. Fruit de l’escorcoll li va comissar una bossa de plàstic a l’interior de la qual duia una pistola de fogueig, diverses peces de roba i una navalla tipus "papallona".

Fins al lloc es va desplaçar una altra patrulla de Mossos d'Esquadra per donar-hi suport.

Per tot plegat, els agents van detenir Juan Pedro SM, veí de Santa Coloma de Farners, com a presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)