Notícies i comunicats

09/03/2017

Girona es promociona en una de les fires esportives més rellevants de l'Estat espanyol

Demà i demà passat la ciutat participarà a l'Expo Sports Outdoor de Barcelona per donar a conèixer la Destinació de Turisme Esportiu.

Girona participarà demà i demà passat a l’Expo Sports Outdoor de Barcelona, una de les fires esportives més rellevants de l’Estat espanyol. La ciutat promocionarà en aquest espai el segell de Destinació de Turisme Esportiu (DTE), que va aconseguir l’estiu del 2015. La presència en aquesta fira servirà per donar a conèixer també la Sea Otter Europe Costa Brava – Girona Bike Show, l’esdeveniment esportiu més destacat i amb més projecció internacional que se celebrarà a la ciutat aquest 2017. 

Durant aquests dies, Girona presentarà l’oferta esportiva del municipi, fent especial èmfasi en les empreses especialitzades, el calendari anual d’esdeveniments esportius, els allotjaments adaptats a les necessitats dels esportistes, així com el conjunt d’atractius complementaris als pròpiament esportius que ofereix la ciutat. 

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana Yanes, ha ressaltat que “la ciutat de Girona està fent una clara aposta per posicionar-se com un referent en turisme esportiu, un producte que s’emmarca dins l’estratègia turística de la ciutat i amb el qual es pretén atraure un turisme sostenible i de qualitat, consolidar la desestacionalització turística i dinamitzar econòmicament el conjunt de la ciutat. La participació en accions promocionals com aquesta suposen una important plataforma per donar a conèixer les potencialitats de Girona com a Destinació de Turisme Esportiu”. 

L’Expo Sports Outdoor de Barcelona se celebra paral·lelament a la Zurich Marató de Barcelona i compta amb més 150 expositors i una previsió de 60.000 visitants provinents d’arreu del món interessats en conèixer la oferta del sector. Entre els visitants destaquen corredors experimentats, especialistes de trail, amants del triatló o apassionats del ciclisme. Es tracta de la fira esportiva més important de l’Estat espanyol i una de les principals de running, trail i triatló d’Europa. Girona hi participarà sota el paraigües del Patronat de Turisme Girona Costa Brava.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)