Notícies i comunicats

08/07/2019

Manuel Rivas porta la seva poesia de denúncia a La Mercè amb l'espectacle "A boca da terra"

La proposta s'inclou dins la programació del cicle Poesia al Claustre i tindrà lloc el proper dimecres, 10 de juliol, a les 21 h.

Manuel Rivas porta la seva poesia de denúncia a La Mercè amb l’espectacle A boca da terra. La proposta, que tindrà lloc el proper dimecres 10 de juliol, a les 21 h, s’inclou dins la programació del cicle de vetllades poètiques Poesia al Claustre de l’Escola Municipal d’Humanitats.

L’escriptor, poeta i activista gallec ens endinsa a través de la paraula i el gest en una denúncia clara de les mordasses que ens atrapen, els abusos i les injustícies. Una proposta on la poesia, que recull en el seu llibre La boca de la tierra de Visor libros, està embolcallada per la naturalesa i el poeta la va destriant utilitzant petits elements i sons que troba entre les fulles seques que vesteixen l’escenari.

La variada sonoritat tímbrica de Tanja Haupt, amb l’ús de nombrosos instruments de vent i percussió, i la guitarra i veu de Nacho López acompanyen la lírica de Manuel Rivas. Poesia i música s’encavalquen per oferir un espectacle poètic del tot suggeridor.

Es tracta de la segona sessió del cicle Poesia al Claustre, que té lloc al claustre de La Mercè els dimecres 3, 10 i 17 de juliol, a les 21 h. Enguany és la segona edició del cicle que, com a novetat, incorpora un servei de bar i tapes a partir de les 20 h. L’entrada és lliure.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)