Notícies i comunicats

30/04/2019

La cinquena edició del Festivalot es farà el parc de la Devesa els dies 15 i 16 de juny

La principal novetat d'enguany és que l'esdeveniment es complementarà amb un espai "market" i d'activitats al Palau de Fires.

El Festivalot arriba a la cinquena edició. El festival de música en família de Girona es farà per segon any al parc de la Devesa de Girona i tindrà lloc el cap de setmana del 15 i el 16 de juny. Doctor Prats, Obeses, Reggae per Xics, Joan Dausà, Hits per a Nadons, El Pot Petit, Xiula o Jordi Tonietti, a més de les propostes de DJ de Joan Colomo i Lluís Gavaldà, són alguns dels artistes destacats que passaran pel festival aquests dos dies.

La principal novetat d’aquesta edició és que el festival complementarà la seva oferta amb el Festivalot Market, un espai comercial al Palau de Fires on hi haurà activitats i serveis adreçats a les famílies. A més, com cada any, hi haurà una sèrie d’actuacions gratuïtes als escenaris de la Devesa, de l’exterior de l’Auditori i del Festivalot Village i concerts de pagament a l’Auditori de Girona.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha participat a la presentació de la cinquena edició del festival acompanyada del vicepresident segon de la Diputació de Girona, Albert Piñeira; del regidor de Cultura, Benestar Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, i dels directors del festival, Rita Peré i els membres d’Els Amics de les Arts, Dani Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué.

“Creiem en la fórmula del Festivalot i hi seguirem apostant. És hi sentim còmodes perquè és una proposta de cultura de qualitat que està enfocada a l’oci i al lleure de les famílies i perquè, com a societat, tenim el repte d’augmentar els consumidors culturals”, ha explicat l’alcaldessa Marta Madrenas.

Podeu descarregar-vos el dossier de premsa des del següent enllaç i podeu consultar més informació al web www.festivalot.cat

Nota: Us enviem, adjunta, una imatge de la presentació d’aquest matí.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)