Notícies i comunicats

02/05/2019

La Mercè convida a Quico Pi de la Serra, Sílvia Comes i Joan pons d'El Petit de Cal Eril a conversar sobre poesia i música

El cicle "Del poema a la cançó" descobrirà el món literari d'Ovidi Montllor, Gloria Fuertes i Pere Quart. La iniciativa busca parlar de poesia, de com l'intèrpret s'acosta a l'univers dels escriptors i porta les paraules al seu propi terreny.

El proper dilluns, 20 de maig, a les 19 h, Quico Pi de la Serra i Margarida Casacuberta inauguraran el cicle “Del poema a la cançó” amb la conversa “Poesia cantada d’Ovidi Montllor”. El cicle s’allargarà els següents dilluns 27 de maig, amb “Poesia cantada de Gloria Fuertes”, en què participarà Sílvia Comes,i 3 de juny, amb “Poesia cantada de Pere Quart”, amb la intervenció de Joan Pons d’El Petit de Cal Eril.

Per a conduir les converses, s’ha convidat a tres investigadors experts en l’obra dels autors que s’analitzaran. Margarida Casacuberta, Lluís Freixas i Jaume Aulet miraran de descobrir com el músic ha arribat al poeta i com l’entén. La iniciativa busca parlar de com l’intèrpret s’acosta a l’univers dels escriptors i porta les paraules al seu propi terreny.

La proposta està organitzada per l’Escola Municipal d’Humanitats amb la col•laboració de la Càtedra de Poesia Contemporània Joan Vinyoli de la Universitat de Girona.

Totes les activitats es faran a l’Auditori de La Mercè. La inscripció és gratuïta enviant un correu electrònic a emhu@ajgirona.cat . Les places són limitades.

Més informació a www.girona.cat/ccm

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)