Notícies i comunicats

02/05/2019

Girona cerca idees creatives i innovadores per salvar el planeta entre els escolars de primària

La jornada de sensibilització va tenir lloc el passat dimarts, dia 30 d'abril, al Centre Cultural La Mercè.

L’Ajuntament de Girona i la fundació privada Creativació van organitzar el passat dimarts, dia 30 d’abril, una jornada conjunta de conscienciació i sensibilització sobre l’ús sostenible de l’aigua entre els escolars de primària de les escoles de Girona. L’acte, que es va fer al Centre Cultural La Mercè, commemorava, d’una banda el “Dia Mundial de l’Aigua” del 22 de març i, d’altra banda, el “Dia Internacional de la Creació i Innovació”, que té lloc el 21 abril.

Un total de 361 alumnes d’entre 3r i 6è de primària de cinc escoles gironines van participar a les activitats previstes, sempre relacionades amb les vocacions científiques i tecnològiques STEM (Science, Technology, Engineering y Mathematics). En aquest sentit, els nens i nenes van haver de llistar idees i desenvolupar reptes basats en l’ús de responsable de l’aigua i, finalment, proposar accions per reduir i pal·liar l’excés de consum d’aquest bé.

L’objectiu principal de la jornada era el de sensibilitzar i fer reflexionar l’alumnat al voltant de la sostenibilitat des de la creació i innovació. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)