Notícies i comunicats

08/05/2019

L'Ajuntament de Girona posa en servei un espai d'atenció integral a la diversitat afectivosexual i de gènere a la ciutat

Es tracta d'un punt d'assessorament professional obert a tothom, que funciona amb cita prèvia a través de correu electrònic.

L’Ajuntament de Girona ha posat en servei un nou espai d’atenció integral a la diversitat afectivosexual i de gènere a la ciutat, que formarà part de la Xarxa de Serveis d’Atenció Integral (SAI) LGTBI de Catalunya. Es tracta d’un punt d’assessorament i consulta dirigit per professionals en la matèria i que es vehicularà a través del web municipal.

Concretament, s’habilitarà una adreça de correu electrònic (sai@ajgirona.cat) que permetrà fer consultes de forma confidencial i demanar cita per a una atenció professional personal. L’accés és lliure i gratuït.

El servei s’adreça especialment a les persones que tinguin dubtes relacionats amb la seva identitat de gènere o amb la seva vida afectiva o sexual, siguin o no part del col•lectiu LGTBI, o que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir discriminació o violència per raó de l’orientació sexual, la identitat o l’expressió de gènere.

L’objectiu del servei és sensibilitzar i informar al voltant de la diversitat d’orientació sexual i d’identitat sexual i prevenir LGTBIfòbia. A més, és un recurs que vol donar resposta a situacions de discriminació i a qualsevol necessitat d’acompanyament, suport o informació que tingui la ciutadania en relació a la diversitat sexual i de gènere.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)