Notícies i comunicats

10/05/2019

La Jornada 0-6 anys de Girona arriba a la desena edició

La trobada té lloc avui i demà al Centre Cultural La Mercè i enguany se centrarà en el món dels contes.

El Centre Cultural La Mercè acollirà avui i demà la desena edició de la Jornada 0-6 de Girona. Sota el lema “Vet aquí una jornada”, els contes protagonitzaran les sessions que s’han programat durant aquests dos dies i es treballaran des de diferents perspectives com a eina educativa fonamental.

La jornada d'aquest curs s'endinsa en el món dels contes, un gènere literari present en el dia a dia de l’escola que ajuda l'infant a descobrir i comprendre el món que l’envolta i a crear un moment lector des de les primeres edats per gaudir de la literatura i fer volar la imaginació.

La jornada, organitzada per l’Ajuntament de Girona, l’Institut de Ciències de l’Educació, la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, pretén ser un punt de trobada i reflexió anual de mestres, educadors i educadores d’educació infantil que treballen als dos cicles: de 0 a 3 anys i de 3 a 6 anys. Enguany s’hi han inscrit 200 persones.

Deu anys amb ponents de primer nivell

Durant els primers deu anys de la jornada, hi han passat ponents destacats com les pedagogues italianes Ana Lia Galardini i Sònia Lozzelli; l’advocada, investigadora i divulgadora de temes educatius canadenca Catherine L’Ecuyer; el periodista Carles Capdevila; el doctor en física i professor Jorge Wagensberg, i el neurocientífic David Bueno, entre d’altres.
 

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)