Notícies i comunicats

06/05/2019

L'Ajuntament de Girona farà demà una recepció a l'Spar Citylift Girona per celebrar el títol de la Lliga Femenina

Es preveu que l'equip arribi a la plaça del Vi al voltant de les 18 h, on serà rebut per l'alcaldessa de Girona, i sortirà al balcó consistorial a celebrar-ho amb l'afició.

L’Ajuntament de Girona farà demà a la tarda una recepció oficial a l’Spar Citylift Girona amb motiu de la proclamació de l’equip com a campió de la Lliga Femenina de bàsquet. Les jugadores, juntament amb la plantilla, el cos tècnic i els directius de l’entitat, es concentraran a les 17.30 h al pavelló municipal de Girona-Fontajau, des d’on sortiran en direcció a la plaça del Vi. Es preveu que arribin davant del consistori al voltant de les 18 h i que siguin rebuts per l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.

Un cop celebrada la recepció al despatx d’Alcaldia, allà a les 18.35 h les jugadores de l’Spar Citylift Girona, juntament amb l’alcaldessa de Girona i amb el president del club, Cayetano Pérez, sortiran al balcó per festejar la victòria amb l’afició.

A l’acte també hi assistiran el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Girona, Pere Vila; el diputat i delegat de Cooperació Esportiva de la Diputació de Girona, Carles Salgas; el delegat territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya a Girona, Josep Pujols, i els diversos regidors i regidores de l’Ajuntament de Girona, a banda dels patrocinadors del club i de familiars de les esportistes.

L’accés al Barri Vell amb vehicle es tallarà demà a la tarda quan, per motius de seguretat, la concentració de gent a la plaça del Vi ho faci recomanable.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)