Notícies i comunicats

10/05/2019

Girona Emprèn participa a la jornada ‘Es la i-economy una economia d'oportunitats?'

La jornada d'emprenedoria es farà el 14 de maig al Centre Cultural La Mercè.

Correos Express organitza el dia 14 de maig al Centre Cultual La Mercè la jornada d’emprenedoria que, sota el títol ‘És la i-economy una economia d’oportunitats?’, tractarà sobre la digitalització de les empreses i el comerç en l’actual economia digital.
El servei Girona Emprèn participarà en la jornada moderant d’una de les taules de la jornada. La tècnica d’emprenedoria, Sílvia Prunella, serà l’encarregada de moderar el debat entre quatre persones emprenedores que, a partir dels seus casos d’èxit, mostraran les oportunitats empresarials de la i-economy.
Entre els casos d’èxit, el d’una empresa que ha rebut assessorament del mateix servei Girona Emprèn, la marca Ball Pagès, de Gemma Serra, que aporta una visió moderna de l’espardenya típica de les illes Balears. Altres casos d’èxit que compartiran taula són la marca Fauna y Flora, de Marta Pastor, dedicada a la producció i venda de joies inspirades amb la natura i l’empresa Manicura 24 de Isabell Muller, dedicada a la comecialització i distribució en línia de productes per ungles artificials i naturals. També participarà en aquesta taula l’expert en estratègies i xarxes socials de l’empresa Marlon Branding comunicació, Jordi Gamell.
La jornada començarà a les 10 del matí amb la benvinguda de Glòria Plana, 3a Tinenta d’alcaldia de l’Àrea de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local, Turisme i Ocupació. Seguirà amb una taula rodona prèvia dedicada a la digitalització de les empreses. Aquesta taula estarà formada per cinc experts en l’àmbit empresarial i del màrqueting digital com ara Miquel Angel Vilariño, cap de vendres de Correos Express; Xavier Romo, formador a Mcemprenses i consultor a BizMarketing; Maria Rosa Agustí, presidenta de l’Associació Gironina d’Empresàries; Emma Llensa, directora de The Talent Path i, finalment, David Martí, president de l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona.
La jornada és gratuïta i està oberta al públic. Cal confirmar assistència al correu girona.comercial@correosexpress.com
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)