Notícies i comunicats

15/05/2019

El Servei Municipal d'Ocupació engega el primer cicle de conferències "El mercat laboral des d'una perspectiva de gènere"

La (r)evolució laboral de les dones serà la primera conferència que inaugurarà el cicle el dimecres 22 de maig, a les 18 h, a l'Espai Marfà.

El proper dimecres 22 de maig del 2019 a les 18 h a l’espai Marfà de Girona se celebrarà la jornada LA (R)EVOLUCIÓ LABORAL DE LES DONES. El mercat laboral des d’una perspectiva de gènere emmarcada dins el primer cicle de conferències que organitza el Servei Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Girona. L’objectiu és crear un espai de reflexió i formació sobre l’ocupació i el mercat laboral amb clau de gènere dirigit a tota la ciutadania.

La sessió s’iniciarà amb una ponència inaugural per contextualitzar l’escenari actual, Mercat Laboral i feminització de la pobresa, a càrrec de Sandra Ezquerra, directora de la càtedra Unesco Dones, Desenvolupament i Cultures de la Uvic. Seguidament es realitzarà una taula rodona per compartir experiències de transformació dels entorns laborals. Hi participaran dos col·lectius de treballadores organitzades –Sindillar, sindicat de treballadores de la llar i Dones visuals – i dues empreses que apliquen mesures de gènere - Som Energia SCCL i Henkel Iberica SA-

Es tracta d’una sessió gratuïta oberta a l’assistència de tots els públics, només cal inscripció prèvia. S’oferirà un espai infantil dinamitzat amb materials amb perspectiva de gènere per facilitar l’assistència de tothom.

La següent jornada es realitzarà el 19 de juny al mateix espai Marfà i tindrà per títol Les polítiques de gènere a les organitzacions. Més enllà de l’aplicació per llei. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)