Notícies i comunicats

28/05/2019

El Servei Municipal d'Ocupació inicia amb èxit el projecte 02. Ocupacions amb Opcions.

Un total de 15 persones van assistir al monogràfic que donava inici al projecte 02 i que es va centrar en l'ocupació d'operari/ària de neteja, en el qual va col•laborar l'empresa Ingesan.

El monogràfic es va organitzar en dues sessions. En la primera, Vanessa Polo, coordinadora del personal de neteja de les instal•lacions que l’empresa Ingesan gestiona a Girona i àrea urbana, va explicar en primera persona quines són les competències laborals que més valora, quin és el procediment de recerca de candidatures que més utilitzen per cobrir vacants i quines són les condicions de feina que sol oferir el sector.

Pel que fa a les competències va prioritzar les competències personals com la implicació en la feina, la responsabilitat, la capacitat d’organització, el treball en equip i la discreció per sobre del nivell formatiu o l’experiència prèvia. A nivell de recerca de candidatures, va destacar els períodes de pràctiques en empresa com una de les fonts més efectives a l’hora de captar futur personal. I, en relació al sector, va destacar la millora de les condicions salarials i les opcions reals de feina que ofereix. Per últim, va aprofitar per reivindicar la dignificació de la feina dels/de les professionals de la neteja ja que, tot i que en molts sectors com en l’hospitalari cada cop se’ls té més en compte, encara queda molt a fer.

El Servei Municipal d’Ocupació val aprofitar la ocasió per agrair a l’empresa Ingesan, amb un fort compromís amb la responsabilitat social i la contractació de col•lectius amb dificultats d’inserció, la gran predisposició que mostra sempre per participar en les iniciatives que es duen a terme des del Servei Municipal d’Ocupació.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)