Notícies i comunicats

23/09/2016

La 3a Cursa de la Dona tanca les inscripcions més d'una setmana abans de la data límit

L'objectiu de participació s'havia fixat a 5.000 dones però davant de l'alta demanda s'ha ampliat fins a 5.500 participants.

La tercera edició de la Cursa de la Dona ha tancat inscripcions més d’una setmana abans de la data límit per inscriure-s’hi ja que s’ha assolit l’objectiu d’arribar a les 5.000 participants. De fet, davant de l’alta demanda per formar part de la prova, el límit de participació s’ha ampliat fins a les 5.500 dones. 

La sortida de la cursa serà el diumenge 2 d’octubre a les 10 h des del passeig de la Devesa, fet que és una novetat respecte l’any passat. Les participants recorreran els carrers més emblemàtics de Girona en un circuit de 5 quilòmetres. 

Amb motiu de la cursa, s’han organitzat una sèrie d’entrenaments durant deu setmanes que han estat un èxit de participació. Més de 400 dones han participat en les diferents sessions preparatòries per a la prova esportiva setmana rere setmana. 

El cap de setmana de l’1 i el 2 d’octubre s’han organitzat una sèrie d’activitats per completar l’oferta de la Cursa. El dissabte, de les 17 a les 20 h a la plaça de Calvet i Rubalcaba, es portarà a terme la Fira de la Corredora, una master class i diversos tallers relacionats amb la Cursa. 

La cursa de la Dona de Girona és un dels esdeveniments inclosos dins de la destinació de turisme esportiu (DTE). Per aquesta raó els hotels de la DTE oferiran aquell cap de setmana descomptes i avantatges per a les participants inscrites amb l’objectiu que vinguin a la ciutat i que gaudeixin tant de la cursa i de les activitats preparades al seu voltant com de l’oferta cultural, gastronòmica i d’oci que ofereix Girona. Per a aquell cap de setmana, Renfe ofereix un descompte del 35% a les persones que vinguin a Girona en tren per gaudir d’aquest cap de setmana DTE.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)