Notícies i comunicats

02/10/2018

Les obres per reformar i millorar les bandes reductores de velocitat del carrer de la Rutlla es portaran a terme durant el mes d'octubre

Les actuacions s'executaran en tres fases a partir del dia 8 i afectaran el tram comprès entre el carrer d'Antic Roca i el carrer del Castell de Requesens.

Dilluns de la setmana que ve, dia 8 d’octubre, començarà una nova actuació al carrer de la Rutlla per reformar i millorar les bandes reductores de velocitat de la via. El març del 2017 ja es van executar unes primeres obres per restaurar els ressalts en el tram comprès entre el carrer d’Ultònia i el carrer de la Creu i ara s’actuarà entre el carrer d’Antic Roca i el carrer del Castell de Requesens.

 

L’obra s’ha dividit en tres fases i es preveu que duri tres setmanes, aproximadament una setmana per fase “amb l’objectiu de minimitzar les afectacions de mobilitat als veïns i veïnes de la zona”, tal com ha explicat el tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà. Durant els treballs de reforma, es veuran afectats la circulació de vehicles al carrer de la Rutlla i el trajecte de la línia 1 del bus urbà, que es desviarà del seu recorregut habitual i passarà pel carrer del Migdia, el carrer del Marquès Caldes de Montbui i la pujada de la Creu de Palau.

 

La reforma dels ressalts actuals consistirà principalment en suavitzar la rampa allargant el ressalt i canviar-ne el material. Concretament, la pendent del ressalt passarà d’entre el 9% i el 12% actual al 5% modificat i els llambordins de les rampes se substituiran per asfalt, fet que permetrà minimitzar l’impacte sobre els vehicles. Les actuacions s’han adjudicat a Rubau Tarrés SAU per un import de 38.843,98 euros (IVA exclòs).

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)