Notícies i comunicats

13/11/2014

Xavier Docampo guanya el VI Concurs d'Instagram Ciutat de Girona

Els usuaris @apascuat i @monicaguardia guanyen el segon i tercer premi respectivament entre les 2.240 fotografies que s'han presentat..

L'usuari d'Instagram @xdocampo ha guanyat el primer premi del VI Concurs d'Instagram Ciutat de Girona, que ha guardonat les millors fotos fetes entre el 23 d’octubre i el 3 de novembre amb el motiu de les Fires de Sant Narcís. Del total de 2.240 fotografies que s'hi han presentat, la guanyadora és una imatge en blanc i negre dels Marrecs de Salt davant de la Catedral de Girona, moments abans de la tradicional pujada del pilar. El segon premi ha estat per @apascuat, amb una imatge també en blanc i negre captant el moment en què es creuaven dues atraccions en el cel. El tercer premi ha estat per @monicaguardia amb una imatge del correfoc del Diables de l’Onyar.

El concurs, organitzat per l’Ajuntament de Girona (@girona_cat) ha comptat enguany amb la col·laboració d’Igers Girona (@igersgirona), el Patronat Costa Brava Pirineu de Girona (@costabravapirineu) i l’Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona (@DestiGirona). El jurat ha estat format per Francesc Grau (@fgrau), consultor especialitzat en reputació en línia, Elisabet Blanch (@eli_blanch), tècnica de comunicació de l’Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, i l'Oficina Patronat de Turisme Girona Costa Brava.

El primer premi del concurs consistia en una excursió nocturna en raquetes de neu a La Molina (per dues persones), oferta per l’Escola Esquí Alta Cerdanya i cedit per el Patronat de Turisme Girona Costa Brava. El segon premi consistia en un àpat per a dues persones al restaurant Amarant, cedit per l’Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona. I el tercer premi, una entrada doble per a qualsevol concert de l'Auditori de Girona de la temporada de tardor i un val de 80 € per gastar en comerços de la ciutat cedit per l'associació de comerç Girona Centre Eix Comercial.
 

1r Premi - Castellers @xdocampo

1r Premi Castellers @xdocampo

2n Premi - Noria @apascuat

2n Premi - Noria @apascuat

3r Premi - Correfoc @monicaguardia

3r Premi - Correfoc @monicaguardia

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)