Notícies i comunicats

14/11/2014

L'Ajuntament de Girona participa al XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores

La regidora d'Educació i Esports, Isabel Muradàs, hi ha presentat la iniciativa municipal Jornada d'Intercanvi d'Experiències i Projectes Educatius.

L’Ajuntament de Girona ha participat aquest matí al XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores, que va començar ahir i que es tancarà diumenge a Barcelona. La tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, ha presentat la iniciativa municipal Jornada d'Intercanvi d'Experiències i Projectes Educatius, en el marc dels Tallers d’Experiències de la segona jornada del Congrés. Al costat de Girona, s’han presentat les experiències “Programa L20”, de Lleida; “APPIS”, de Paredes (Portugal), “Passport Culture”, de Brest (França), “Programa de Açao Torres ao Centro”, de Torres Vedres (Portugal), i el “Proyecto de Cooperación Internacional para la transformación socio-ambiental del Morro de Moravia”, de Medellín (Colòmbia).

Tal com ha destacat la regidora Isabel Muradàs, “Espais d’intercanvi d’experiències” té com a objectiu “potenciar el treball en xarxa de tots els docents de la ciutat, sigui quina sigui l’edat dels alumnes que tenen i sigui quina sigui la titularitat del centre on imparteixen la docència”.

El proper mes de febrer tindrà lloc la tercera edició de la Jornada d'Intercanvi d'Experiències i Projectes Educatius, una iniciativa que aplega, durant dos dies, uns 140 docents dels centres d'educació infantil, primària i secundària de Girona. La jornada està organitzada per l'Ajuntament de Girona, amb la col·laboració de la Universitat de Girona, els Serveis Territorials d'Ensenyament a Girona i representants dels centres educatius públics, privats i concertats de la ciutat.

El Congrés està organitzat per l’Associació Internacional de Ciutats Educadores, que enguany compleix 20 anys i de la qual en formen part 454 ciutats provinents de 36 països diferents.

Per a més informació http://iaec2014.bcn.cat/
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)