Notícies i comunicats

17/11/2014

Resultats del 17è Cros Ciutat de Girona - Temporada 2014/2015

La 17a edició del Cros Ciutat de Girona es va disputar ahir sota unes condicions inmillorables per la pràctica esportiva. Molt bon temps i un circuit excel·lent per al cros, acullien el gairebé miler d'atletes que varen competit en les quinze curses de la matinal atlètica a les instal·lacions de Fontajau.

Aquesta jornada que era la 3a del Circuit Gironí de Cros i que a més era també puntuable per al Gran Premi Català de Cros en categories Cadet, Juvenil i Júnior, va permetre als assistents gaudir de molt bones curses i de l'actuació d'alguns dels millors atletes catalans.

Abdenasser Oukhelfen del Club Esportiu Penedés es va imposar en la cursa conjunta de Promesa i Sènior Masculí, seguit d'aprop pel gironí que milita a les files del CA Lloret - la Selva, Hamid Kabouri. En un circuit ràpid i amb constant canvis de ritme des de la primera volta els atletes més forts varen imposar el seu ritme i ja a la segona volta un grup capdavanter amb els dos primers classificats, Faissal el Meziani [AMISI] i Manuel Salvador [Rios Running Team] varen anar progressivament distanciant-se dels seus perseguidors. A les dues darreres voltes el grup es varen estirar i a manca de dos-cents metres Oukhelfen un canvi de ritme que li va permetre imposar-se a Kabouri.

Pel que fa a les fèmines, la banyolina del Futbol Club Barcelona, Esther Guerrero, va imposar la seva velocitat i potència en aquest circuit molt adient per les seves qualitats i això li va permetre guanyar amb certa solvència a la promesa Sheila Avilés [CA Igualada], que durant molta estona varen mantenir un aferrissat duel amb Guerrero i Najwa Chouati [CA Manresa], que va ser la guanyadora en la categoria Júnior Femení.

Molt bon nivell també hi havia a la cursa Júnior Masculí, on el gironí Jabir Makhfaoui, que enguany corria com a independent, Jesús Hurtado [JA Sabadell] i Boubacar Sabally [CA Lloret] varen oferir un molt bon espectacle lluitant durant tot el recorregut fins als darrers cent metres on finalment es va imposar a Makhafoui.

La propera setmana el Circuit Gironí de Cros segueix a la comarca del Gironés i arriba a la vila de Salt, on la 14a edició de la prova i el circuit del Pla dels Socs aculliran la quarta de les proves puntuables pel Gran Premi Consell Comarcal de la Selva. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)