Notícies i comunicats

17/11/2014

L'Ajuntament de Girona acull la signatura del conveni entre l'Associació de Comerciants de Sant Narcís Sector Dominiques i la Fundació Drissa

L'acte de formalització de l'acord entre les dues entitats ha tingut lloc aquest migdia.

Font: Ajuntament de Girona

L’Ajuntament de Girona ha acollit aquest migdia l’acte de signatura del conveni de col·laboració entre l’Associació de Comerciants de Sant Narcís Sector Dominiques, representada per la seva presidenta, Esther Arnau, i la Fundació Drissa, representada per la seva directora, Núria Martínez. A l’acte, que ha tingut lloc al despatx d’Alcaldia, hi han assistit l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont; la regidora de Turisme i Comerç, Coralí Cunyat, i el regidor de barri de Sant Narcís, Joan Alcalà.

El conveni té com a principal objecte promoure la relació entre les dues entitats, ja que la Fundació Drissa passarà a ser sòcia de l’Associació de Comerciants i, d’aquesta manera, es podrà beneficiar del suport i la promoció que es porta a terme l’Associació de Comerciants. De la mateixa manera, la Fundació posarà a disposició d’aquesta associació i de tots els socis que en formen part la seva borsa de treball i la seva col·laboració amb diferents tasques.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)