Notícies i comunicats

24/11/2014

Les veus de Son Goku i Vegeta s'escoltaran a l'Espai Marfà

Els dobladors Marc Zanni (Son Goku) i Joan Sanz (Vegeta) presentaran el pròxim divendres 28 de novembre a les 19 h a l'Espai Marfà de Girona el llibre "La sèrie de la teva vida".

Mai s'havia vist un fenomen social com el de Bola de Drac, que als Països Catalans va revolucionar la televisió i va marcar diverses generacions; la seva força va ser tal que, dues dècades després, encara fascina a grans i petits.

Però no seria el que és, sense Marc Zanni i Joan Sanz, que van donar veu, en el sentit més literal de la paraula, als personatges de Son Goku i Vegeta. En agraïment a tots els seus seguidors fidels, aquests professionals del doblatge han volgut explicar-nos, a través del llibre “La sèrie de la teva vida”, com van viure i què va suposar per a ells posar-se en la pell d'aquests dos personatges. Al llibre també hi trobarem anècdotes i secrets de la mítica sèrie d'animació amb els quals podrem recuperar alguns dels millors moments de la nostra vida.

Perquè... què seria de la nostra infància i joventut sense Bola de Drac?

L’activitat, que serà gratuïta, està organitzada pel Servei d’Informació Juvenil de l’Espai Marfà i la Biblioteca Salvador Allende amb la col·laboració de les entitats Aula Manga UdG i ACAB (Amics de la Cultura Asiàtica de Blanes).

En aquesta ocasió tan especial presentarà l’activitat l’humorista gironí Dani Lagi.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)