Notícies i comunicats

27/11/2014

Consens en la Taula de Treball d'Indústria de l'Agència de Promoció Econòmica per al desenvolupament industrial i econòmic del territori

L'Ajuntament de Girona i els principals agents socioeconòmics del territori inicien el treball de la Taula en el marc de l'Agència per engegar projectes en relació amb el sector industrial.

Font: Ajuntament de Girona

Ahir al matí es va reunir per primer cop la Taula d’Indústria de l’Agència de Promoció Econòmica. Tan sols un mes després de constituir-se l’Agència, els agents socioeconòmics més rellevants que volen implicar-se en l’agència s’han posat a treballar pel desenvolupament del sector productiu del nostre territori.

En aquesta primera sessió s’ha iniciat la col·laboració en dos projectes significatius. El primer gira entorn a la captació d’inversions en el sector industrial mitjançant la creació d’eines que permetin posar en valor el territori i atreure activitat a partir del Programa operatiu per a la promoció, difusió i captació d’inversions a l’espai urbà, industrial i tecnològic de les àrees urbanes de Girona i Figueres. En el debat generat al voltant d’aquest projecte, els diferents agents socioeconòmics han posat èmfasi en la importància de crear una marca de territori aprofitant els seus punts forts, com la xarxa productiva ja existent o les bones infraestructures de comunicació i de serveis. En aquest sentit la tinenta d’alcalde i regidora d’Ocupació i Empresa, Marta Madrenas ha declarat que “cal potenciar els valors del nostre territori perquè deixi de ser invisible per als inversors”.

El segon projecte és la creació d’un espai web com a eina de treball per consolidar i fer avançar la xarxa col·laborativa amb tots els integrants de l’Agència de Promoció Econòmica. La voluntat és que totes les entitats, agents i institucions treballin al mateix nivell, sense jerarquies, i sigui un espai comú que permeti millorar el debat, la reflexió i el consens.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)