Notícies i comunicats

27/11/2014

La Policia Municipal de Girona deté una dona per un delicte de furt

La presumpta autora va ser detinguda després de passar per la línia de caixa sense pagar uns objectes amb un valor de 2.235 euros.

La Policia Municipal de Girona va detenir, al voltant de les cinc de la tarda del dimarts dia 25, Silvia Ll., de 34 anys d’edat i veïna de Tordera, com a presumpta autora d’un delicte de furt.

Els fets van passar quan, cap a dos quarts de cinc de la tarda, la Central de Coordinació Policial va rebre una trucada al 092 d’un establiment comercial del Mas Gri. En la comunicació s’informava que havien aturat un dona que havia passat la línia de caixa sense abonar uns objectes que portava amagats a la bossa de mà.

Seguidament, una patrulla de la Unitat d’Investigació de la Policia Municipal de Girona es va adreçar al centre comercial. Un cop al lloc, el cap de seguretat de l’establiment els va explicar que havia vist com una dona s’havia amagat un aparell de telefonia mòbil a la bossa de mà i posteriorment havia sortit del centre comercial sense passar per la línia de caixa. En l’escorcoll posterior se li va trobar un telèfon mòbil Apple Iphone 6, un telèfon mòbil Samsung Galaxy A i un telèfon mòbil Samsung Note 4, dispositius que tenen un un valor total de 2.235 euros.

Per aquests fets, els policies van detenir Silvia Ll, de qui no constaven antecedents per fets delictius, com a presumpta autora d’un delicte de furt.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)