Notícies i comunicats

01/12/2014

La llum serà la protagonista d'aquest Nadal a Girona

Tres rotondes de la ciutat s'il·luminaran amb projectes artístics de creadors gironins

Font: Ajuntament de Girona

Més de dos-cents actes ompliran d’activitat els carrers de Girona durant unes festes nadalenques en què la llum serà la protagonista. Una de les principals novetats d’aquest Nadal és, precisament, la il·luminació de tres rotondes d’entrada a la ciutat (la rotonda dels Països Catalans, la del Pont de Pedret i la que hi ha a la cruïlla entre el carrer de Joaquim Vayreda i el carrer de Caterina Albert), elaborades a partir de projectes efímers d’artistes gironins. Aquesta il·luminació complementarà la llum instal·lada als carrers de la ciutat i respon a la voluntat de “fer que el talent dels gironins formi part també del Nadal”, tal com ha remarcat la regidora de Turisme i Comerç, Coralí Cunyat, durant la presentació de divendres al matí.

Activitats com el Gran Circ de Nadal sobre Gel, el Lleuresport, la Cursa de Sant Silvestre, el Concert de Cap d’Any o el Girona Street Food Market són algunes de les propostes més destacades que es portaran a terme durant els propers dies. Aquest any, a més, la Cavalcada de Reis del dia 5 de gener serà retransmesa per TV3 cosa que, tal com ha explicat la tinenta d’alcalde i regidora d’Ocupació i Empresa, Marta Madrenas, “és una mostra més de l’interès que desperta Girona i serà una magnífica oportunitat per vendre la marca de Girona arreu del país”.

Com cada any, a més, s’han programat múltiples activitats als barris organitzades per les diferents associacions de comerciants. Activitats culturals, concerts infantils, tallers de tions, titelles, quines o propostes emmarcades sota la iniciativa “6 museus per Nadal” completaran la programació, que es pot consultar al web www.girona.cat/nadal

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)