Notícies i comunicats

09/12/2014

El Ministeri de Foment es compromet a tapar el pou d'accés de la tuneladora i d'extracció d'àrids del Mas Xirgu

Aquesta acció, que es portarà a terme per via d'emergència, permet avançar en el projecte de reposició de la zona i possibilitarà recuperar la llera del Güell.

El Ministeri de Foment s’ha compromès a tapar el pou d’accés de la tuneladora i de l’extracció d’àrids del Mas Xirgu. La reunió que han mantingut aquest matí el regidor d’Urbanisme i Activitats i del Projecte Ferroviari de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, i tècnics municipals amb representants del Ministeri de Foment i ADIF ha permès ratificar que s’ha avançat en el projecte de reposició de la zona del Mas Xirgu. Aquestes actuacions permetran, a més, la recuperació de la llera del riu Güell.

El Ministeri i ADIF han confirmat el seu compromís ferm per executar, ja sigui per via d’emergència o d’urgència, la totalitat de les obres de reposició pendents.

“Els compromisos que hem extret de la reunió d’aquest matí són una molt bona notícia i suposen la constatació que la relació amb Foment i ADIF es manté, de forma continuada i permanent, per la consecució dels objectius que es van marcar en el seu dia de finalitzar les obres de reposició al més aviat possible”, ha manifestat Carles Ribas.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)