Notícies i comunicats

11/12/2014

A 15 dies de l'estrena amb més de 10.000 entrades venudes

El Gran Circ de Nadal de Girona sobre Gel obre avui una nova funció

Excepcional acollida per part del públic: des que el passat 2 de juny es posessin a la venda les 17.500 entrades del Gran Circ de Nadal de Girona sobre Gel ja són 10.162 els espectadors que han adquirit la seva entrada des d’algun dels punts de venda o canals autoritzats: per internet (circnadalgirona.com i facebook.com/circnadalgirona) o físicament a la Taquilla del Teatre Municipal (de dimarts a divendres de 13h a 17h) i a les Botigues Nostrum de menjar per a emportar de Girona, Figueres, Blanes, Calella i Perpinyà. Els preus de les entrades oscil·len entre els 10 i els 45 euros depenent de les categories de butaca: Butaca VIP Pista, Butaca Platí, Butaca Or, Butaca Plata o Butaca Bronze.

L’organitzador de l’esdeveniment, Circus Arts Foundation, tenint en compte el bon ritme de venda anticipada, les dues setmanes que falten fins a l’estrena i que encara manquen alguns elements promocionals, ha decidit afegir una darrera funció extra el diumenge 28 a les 19.45h. Una vuitena funció que se suma a les set previstes inicialment entre els dies 25 i 28.

Les 2.500 noves entrades de la representació extraordinària es podran adquirir en els punts de venda abans esmentats a partir de dijous 11 de desembre, a les 9 del matí.
 

Un Pavelló transformat en Circ de Gel en només 6 dies

A partir del dia 19 de desembre, 15 empreses intervindran per a transformar el Pavelló Municipal de Girona – Fontajau en un Gran Circ sobre Gel per a 2.748 espectadors en cadascuna de les 8 representacions d’aquesta producció que supera els 250.000 euros de cost. Acte seguit a la retirada del parquet de bàsquet, s’arrencarà una complexa producció on més de 60 tècnics intervindran dia i nit per a que fins el darrer detall estigui llest per a l’estrena del dia de Nadal a les 18h.
 

FONT: 

Contacte de premsa
COMÈDIA · Comunicació i Mèdia
Marc Gall – Marta Solé
msole@comedianet.com
933 10 60 44

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)