Notícies i comunicats

11/12/2014

Temporada Alta bat rècord d'ocupació amb un 94,12%

El públic ha estat un any més el millor còmplice del festival amb un total de 53.961 assistents, tant a espectacles de pagament com a altres activitats paral·leles i professionals organitzades pel festival.

L’elevada demanda ha generat l’ampliació de la programació inicial amb 14 representacions més.

El festival manté vincles amb l’escena internacional, es consolida com a porta d’entrada de propostes estrangeres al país i potencia canals per a l’exportació d’obres d’artistes catalans.

La Setmana de Creació Contemporània es reafirma com a eix bàsic d’internacionalització de l’escena catalana més actual i com a trobada de referència per a 70 programadors nacionals i estrangers, enguany, vinguts d’Alemanya, Àustria, França, Itàlia, Colòmbia, Brasil, Portugal, Gran Bretanya, Bèlgica, Argentina, Holanda i l’Estat Espanyol 

Temporada Alta manté per tercer any consecutiu la seva presència a Argentina amb la Setmana Catalana a Timbre 4 i proposa també pel 2015 la primera edició d’un festival a Montevideo en el qual artistes catalans presentaran les seves propostes més recents.

Malgrat les retallades Temporada Alta és sostenible: més d’un 50% del seu pressupost prové de recursos propis per tercer any consecutiu.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)