Notícies i comunicats

03/07/2019

Els "Poemes de revolta" de Joan Brossa obriran el cicle de Poesia al Claustre el proper 3 de juliol

Enguany, la proposta comptarà amb un servei de bar i tapes a partir de les 20 h a càrrec del restaurant Meat Garden.

El proper dimecres 3 de juliol, a les 21 h, els “Poemes de revolta” de Joan Brossa obriran el cicle de Poesia al Claustre, una proposta de vetllades poètiques amb acompanyament musical organitzada per l’Escola Municipal d’Humanitats. Enguany hi ha la novetat d’un servei de bar i tapes que estarà obert a partir de les 20 h a càrrec del restaurant Meat Garden.

Amb aquesta activitat, durant les nits de juliol, La Mercè converteix el Claustre en un cabaret poètic on, fent el toc, es podrà descobrir tota mena de propostes poètiques des de la més clàssica a la més contemporània.


PROGRAMA

3 de juliol a les 21 h
Joan Brossa: Poemes de revolta
Una proposta de recital poético-musical de Lluís-Anton Baulenas en homenatge a Joan Brossa, a partir d’una selecció de poemes de l’Antologia de poemes de revolta (1943-1978). Amb Mònica van Campen, Gemma Deusedas, Oriol Tramvia i Lluís-Anton Baulenas.

10 de juliol a les 21 h
Manuel Rivas: A boca da terra
L’escriptor, poeta i activista gallec ens endinsa, a través de la paraula i el gest, en una denuncia clara de les mordasses que ens atrapen, els abusos i les injustícies. Amb acompanyament musical de Tanja Haupt i Nacho López.

17 de juliol a les 21 h
D.O. del vers al vi i viceversa
Recital de poemes a dues veus i piano al voltant del vi i la cultura del vi. . A partir de textos d’autors tan diversos com Josep Pla, Josep Carner, Josep Maria de Sagarra, Marcial, Abu-Nuwàs, Ibn Al-Zaggag, Charles Baudelaire, Marià Manent, Joan Vinyoli, Narcís Comadira, Francesc PArcerisas, Vicent Andrés Estellés…

L’entrada és lliure.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)