Notícies i comunicats

17/06/2019

L'Ajuntament de Girona ofereix una trentena d'activitats per a joves aquest estiu

Avui s'obren les inscripcions per a les propostes formatives, culturals, lúdiques i informatives de L'Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i El Güell Espai Jove.

L’Ajuntament de Girona oferirà una trentena d’activitats per a joves aquest estiu. Les inscripcions per participar a les propostes formatives, culturals, lúdiques i informatives que s’han organitzat de juliol a setembre es poden fer des d’avui mateix a través dels webs municipal www.girona.cat/estacio // www.girona.cat/quimics //
www.girona.cat/guell

Aquest estiu a L’Estació Espai Jove es tornarà a activar el servei de sol·licitud de beques i una aula d’estudi assistida per a alumnes de batxillerat. Un any més també hi haurà un cicle de cinema i música a la fresca a les palmeres del Parc Central, amb projeccions els dimecres de juliol i també l’actuació de Karamba, el dijous 11 de juliol, en el marc del cicle Notes al Parc. El mes de setembre es donarà el tret de sortida a la 29a edició del Mostrar’t amb un concert de Gaspar i a un nou cicle de tallers de mobilitat internacional “El Rodamón”, dirigit a tothom qui vulgui viure una experiència a l’estranger.

Els Químics Espai Jove organitzarà novament una extensa oferta formativa de cursos xerrades i tallers, durant els mesos de juliol i setembre, agrupats en setmanes temàtiques: setmana del teatre i l’expressió corporal (de l’1 al 4 de juliol), setmana de la dansa hip-hop i freestyle (del 8 a l’11 de juliol), setmana dels batuts reflexius (del 15 al 18 de juliol), setmana del circ (del 22 al 24 de juliol), setmana del joc (del 9 al 12 de setembre) i setmana de la ràdio (del 16 al 19 de setembre).

El Güell Espai Jove posarà novament especial atenció a la participació juvenil i a la formació i l’ocupació dels joves dels barris de Santa Eugènia, Can Gibert del Pla i Sant Narcís. En aquest sentit s’han programat activitats lúdiques i esportives a diferents espais del barri i també propostes formatives de temàtiques molt diverses a l’equipament que aniran des de tallers de manteniment de bicicletes fins a una activitat de preparació de la festa major del barri.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)