Notícies i comunicats

31/08/2015

Visita d'una delegació de l'Ajuntament de Girona a la ciutat germana de Bluefields a Nicaragua

Entre el 10 i el 17 d'agost, una delegació de l'Ajuntament de Girona, encapçalada pel regidor de joventut i participació Cristóbal Sánchez, va realitzar una visita institucional i de seguiment de projectes al municipi de Bluefields, ciutat agermanada amb Girona des de 1987.

Font: Ajuntament de Girona

L’objectiu general d’aquesta visita ha estat l’enfortiment de les relacions de solidaritat entre l’Ajuntament de Girona i el municipi de Bluefields, així com també la revisió de l’estat de l’agermanament i l’impuls a noves formes de cooperació.

Per part de l’Ajuntament de Girona, es va aprofitar per fer una visita a l’oficina tècnica del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament que té a Managua i per fer el seguiment a terreny dels projectes que reben suport municipal. Aquests projectes son el d’alfabetització i desenvolupament comunitari a l’illa de Rama Cay impulsat per la Asociación de Educación Popular Carlos Fonseca Amador, el Centro de Atención Psicosocial de Bluefields impulsat per l’IAS i la Comunitat Terapèutica del Maresme i els responsables de distribució de l’Agenda Llatinoamericana a la zona de Bluefields.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)