Notícies i comunicats

01/10/2015

Recepció a l'Ajuntament de Girona dels alumnes de dues escoles finlandeses

La tinenta d'alcalde i regidora d'Educació i Esports, Isabel Muradàs, dóna la benvinguda a la ciutat als estudiants que fan un intercanvi escolar amb el Montessori Palau.

Font: Ajuntament de Girona

La tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, ha rebut en nom del consistori dues escoles finlandeses que participen aquests dies en un intercanvi amb alumnes de 4t d’ESO del centre Montessori Palau. A la primera trobada, que va tenir lloc el 28 de setembre al Saló de Plens de l’Ajuntament, hi va participar una escola de la localitat finlandesa d’Ilmajoki. La segona, que ha tingut lloc el 29 de setembre al matí al mateix lloc, s’ha fet amb una escola de la localitat de Seinajoki.

Tal com ha indicat la regidora Isabel Muradàs, des del consistori “es dóna suport a totes les iniciatives que promouen la formació i especialment a les propostes que fomenten l’intercanvi d’alumnes entre les nostres escoles i escoles d’arreu d’Europa”. La setmana que ve es farà la recepció d’una escola de la ciutat alemanya de Weilburg, que també està fent aquests dies un intercanvi també amb el Montessori Palau. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)