Notícies i comunicats

11/06/2014

Girona Gran Fondo convertirà la ciutat en una punt de trobada ciclista del 16 al 22 de juny

El Girona Gran Fondo consistirà en una cursa nocturna pel Barri Vell, una pujada cronometrada als Àngels i la cursa Gran Fondo de 125 km

Font: Ajuntament de Girona

La tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs; la regidora de Turisme i Comerç, Coralí Cunyat, i la responsable de l’empresa Bike Breaks, Saskia Welch-van-Vuuren, han presentat aquesta tarda el Girona Gran Fondo, que tindrà lloc a la ciutat del 16 al 22 de juny i que inclou competicions aptes per a tots els públics. La iniciativa està organitzada per Bike Breaks i compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona.

Més d’un centenar de ciclistes provinents de Catalunya i de l’estranger (més de la meitat dels estrangers provenen d’Anglaterra) participaran a la prova, que es dividirà en una cursa nocturna pel Barri Vell, una pujada cronometrada als Àngels i la cursa Girona Gran Fondo, de 125 km. A més, es portaran a terme activitats paral·leles prèvies i posteriors a les curses per ambientar les competicions.

La cursa nocturna es farà el dia 17 de juny, a partir de les 20 h, pels carrers del Barri Vell. Es tracta d’una cursa apte per a tots els públics que consistirà en efectuar deu voltes de 2’57 km cadascuna. La pujada cronometrada als Àngels es farà el 19 de juny, a partir de les 11 h, i només hi podran participar ciclistes federats. Per últim, la Girona Gran Fondo, de 125 km, es farà el 21 de juny, a partir de les 9 h.

La tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, considera que Girona Gran Fondo “és un exemple magnífic de la col·laboració pública i privada” i ha explicat que des del primer moment “varem veure el potencial que tenia”. D’altra banda, la regidora de Turisme i Comerç, Coralí Cunyat, ha avançat que des de l’Ajuntament “estem treballant per aconseguir que la ciutat de Girona sigui certificada com a destinació turística esportiva, oferint aquest magnífic marc que ofereix la ciutat”. Finament Saskia Welch-van-Vuuren, que ha explicat els detalls de les curses, ha recordat que hi haurà “un village a la Copa durant la setmana que ve, oberta a tothom, tant a professionals del ciclisme com al públic general”.

 

Girona Gran Fondo 2014 from Marc Cerdan on Vimeo.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)