Notícies i comunicats

27/06/2014

L'Ajuntament fa un acte de reconeixement als alumnes amb la millor nota de 4t d'ESO

L'alcalde, Carles Puigdemont, presidirà la recepció avui, a les 20 h, al Saló de Plens del consistori

Font: Ajuntament de Girona

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i la regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, rebran aquest vespre (20 h) els alumnes dels centres educatius de la ciutat que han obtingut la millor nota de 4t d’ESO. L’acte de reconeixement, que es farà al Saló de Plens de l’Ajuntament de Girona, comptarà amb la presència d’una quinzena de nois i noies que acaben de fer l’últim curs d’educació secundària obligatòria a la ciutat. Amb aquesta iniciativa, que es porta a terme any rere any, es vol agrair als alumnes l’esforç i la constància en els seus estudis i fer extensiu aquest agraïment als seus tutors i tutores.

Els joves als quals se’ls farà el reconeixement aquesta tarda són els següents: Oscar Malagon (Escola Bambini), Aniol Castany (Escola Bell-lloc), Amen Sialla (Escola Fedac-Sant Narcís), Marc León i Joan Torrecillas (Escola La Salle), Elena Roqueta (Escola Les Alzines), Anna de la Barrera (Escola Maristes), Laura Aparicio (Escola Montessori Palau), Andrea Lafuente (Escola Vedruna), Daniel Padilla (Institut Carles Rahola), Elna de Ciurana i Joan Saló (Institut Montilivi), Aina Membrive (Institut Narcís Xifra), Mariona Pintiado (Institut Santiago Sobrequés), Clara Isabel Ochoa (Institut Santa Eugènia) i Berta Muñoz (Institut Vicens Vives).

En el marc de l’acte, la jove dissenyadora de moda gironina Mireia Vidal s’adreçarà als alumnes reconeguts amb un parlament durant el qual hi haurà una petita desfilada de joves amb uns models dissenyats per ella mateixa. A continuació, hi haurà una actuació musical, amb una interpretació de diverses peces amb clarinet, a càrrec de les alumnes de l’Escola Municipal de Música Helena Rosas, Laia Casas i Clara Corominas, sota la direcció del professor Enric Masriera.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)