Notícies i comunicats

02/07/2014

La Policia Municipal de Girona ha realitzat una campanya de control d'alcoholèmia i drogues

La finalitat de l'acció, que s'ha fet del 20 al 26 de juny, és conscienciar les persones conductores que "si proven l'alcohol, no han de conduir"

La Policia Municipal ha realitzat una campanya de controls d’alcoholèmia i estupefaents, amb un seguit de controls preventius a la ciutat, del 20 al 26 de juny. Aquesta campanya, que ha estat coordinada pel Servei Català de Trànsit i ha abastat a tot el territori català, ha anat orientada a denunciar les infraccions relacionades amb el consum de begudes alcohòliques i d’estupefaents al volant. La seva finalitat és la de conscienciar els conductors i conductores “que si proven l’alcohol, no han de conduir”, tal com ha afirmat el regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà.
Durant aquests dies s’han realitzat un total de 594 proves d’alcoholèmia, amb un total de 14 proves positives, 6 d’elles amb nivells elevats que han comportat un delicte contra la seguretat del trànsit. Així mateix s’han realitzat 8 proves d’estupefaents, amb un total de 4 proves positives.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)