Notícies i comunicats

01/07/2014

L'alcalde de Girona lloa la funció dels síndics i defensors locals en la trobada del Fòrum SD de Catalunya

La jornada té lloc avui a la ciutat i hi participaran una cinquantena de membres de les sindicatures de 25 municipis.

Font: Ajuntament de Girona

Girona acollirà avui una jornada del Fòrum SD, que agrupa els síndics, les síndiques, els defensors i les defensores locals de Catalunya. En el marc d’aquesta jornada, l’alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont, ha rebut aquest matí al Saló de Plens de l’Ajuntament la cinquantena de síndics i personal adscrit a les sindicatures que hi participen, encapçalats pel síndic de greuges de Lleida i president del Fòrum SD, Josep Giné, i pel defensor de la ciutadania de Girona, Ramon Llorente. Després de la recepció, els síndics locals aprofitaran per visitar el convent de Sant Daniel i la Catedral de Girona.

“A Girona dediquem un Ple extraordinari monogràfic a l’informe del defensor com a senyal simbòlic de la transcendència que donem a la seva feina, que no és només un decorat, sinó que la posa al capdavant del debat ciutadà”, ha remarcat Carles Puigdemont. L’alcalde ha posat èmfasi en els valors que representa aquesta figura per a la ciutadania i la funció que desenvolupa en els consistoris, de caire crític, estadístic i d’esperança per a la població. “Les vostres orelles, els vostres ulls, les vostres mans, el vostre temps són una de les millors inversions que pot fer avui en dia un ajuntament”, ha afirmat.

Hi participen membres de les sindicatures de 25 municipis: Arenys de Mar, Cornellà de Llobregat, Cruïlles, Figueres, L’Escala, Lloret de Mar, Manlleu, Mollet del Vallès, Palafrugell, Palamós, Reus, Rubí, Sabadell, Salt, Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Guíxols, Sant Feliu de Llobregat, Sant Jaume d’Enveja, Sant Jordi Desvalls, Santa Coloma de Gramanet, Terrassa, Vilafranca del Penedès, Vilanova del Vallès i Girona. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)