Notícies i comunicats

02/07/2014

L'alcalde de Girona rep una delegació del RACC amb motiu del 50è aniversari de la seva presència a la ciutat

La recepció, que ha tingut lloc al despatx d'Alcaldia, ha comptat amb la presència del director general de l'entitat, Josep Mateu.

Font: Ajuntament de Girona

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha rebut aquest matí una delegació institucional del RACC amb motiu de la celebració aquest 2014 dels 50 anys de presència continuada a la ciutat. L’acte, que s’ha fet al despatx d’Alcaldia, ha comptat amb la presència del director general de l’entitat automobilística, Josep Mateu; el director d’organització territorial de Catalunya i canals centrals, Antoni Gil; el manager de la unitat regional de Catalunya, Emili Asín, i el responsable de la xarxa territorial de Girona, Bartomeu Masllorens, a més del regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament, Joan Alcalà.

Durant la trobada, han fet un repàs pels cinquanta anys de vida a Girona de l’automòbil club més gran de l’Estat espanyol, amb gairebé un milió de socis. A les comarques gironines, el RACC compta amb 68.000 socis i 12 punts d’atenció distribuïts entre Girona (on en té dos), Olot, Puigcerdà, Blanes, Figueres, Banyoles, Lloret de Mar, Palafrugell, Palamós, Platja d’Aro i Lloret de Mar. El RACC també té un paper important en la formació dels conductors gironins, ja que compta amb set autoescoles ubicades a Girona, Banyoles, Lloret, Figueres, Torroella de Montgrí, Olot i Blanes. L’entitat està intensament vinculada també al comerç gironí, a la promoció de l’esport de la demarcació i a la mobilitat de Girona, amb motiu de la qual ha elaborat diversos estudis.


 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)