Notícies i comunicats

04/07/2014

L'alcalde rebrà els estudiants amb la millor nota de selectivitat dels instituts de Girona

Divendres 4 de juliol, a les 19.30 h, al Saló de Plens es farà un reconeixement públic a 13 nois i noies dels centres educatius de secundària de la ciutat.

Font: Ajuntament de Girona

Tretze nois i noies que van cursar l’últim curs de secundària postobligatòria a centres educatius de Girona el curs 2013-2014 rebran aquest vespre (19.30 h, Saló de Plens de l’Ajuntament) un reconeixement públic en un acte presidit per l’alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont, i la regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs. Es tracta dels alumnes que van obtenir la millor nota de selectivitat dels seus centres.

Els alumnes premiats són els següents: Núria Garcia-Arbós (escola La Salle), Nadine Grima (escola Les Alzines), Marina Vinardell (escola Maristes), Marta Daza i Martí Roset (escola Montessori), Adrià Marly (escola Bell·lloc del Pla), Maria Mas (escola Vedruna), Alba Juanola (institut Carles Rahola), Sergi Garcia (institut Montilivi), Arnau Prat (institut Narcís Xifra), Maria Coll (institut Santiago Sobrequés), Andrea Ferro (institut Santa Eugènia) i José Andrés Ballester (institut Vicens Vives).

Durant l’acte, les joves empresàries Íngrid Rahola i Glòria Salomó s’adreçaran als alumnes reconeguts per parlar de les seves experiències personals i empresarials amb l’empresa Llagurt. El toc musical el posaran les alumnes de l’Escola Municipal de Música Nora Baulida, Heura Alzina i Cristina Candalija, que oferiran un petit concert d’oboè dirigides per la professora Almudena Jambrina.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)