Notícies i comunicats

09/07/2014

L'Acoustic Vell torna aquest cap de setmana

Una exposició fotogràfica, actuacions musicals i lectures poètiques són les activitats culturals que es podran trobar divendres i dissabte al Centre Cívic Barri Vell-Mercadal

El Centre Cívic Barri Vell-Mercadal acollirà aquest cap de setmana una nova edició de l’Acoustic Vell. La trobada s’ha convertit, d’alguna manera, en el nou club cultural del Barri Vell i està organitzat conjuntament pel Centre Cívic i per l’associació cultural Magic Room, sota la coordinació de Jaime Rodríguez, Alexandre Nunes i Eva Moya. 

La tercera edició de l’Acoustic Vell farà el tret de sortida aquest divendres, dia 11 de juliol, a partir de les 19 h amb la inauguració d’una exposició fotogràfica de Mariona Otero. A continuació, hi haurà l’actuació musical d’Ari Abecasis i el recital poètic a càrrec de De Tardors 4x4 Teories de la Inspiració. El dissabte, a les 13.30 h, es farà l’Acústic Vermut, amb música de Namina Miró Do Nascimiento. A partir de les 19 h, Alconhector oferirà una lectura poètica i Animoral Animal i Olimpia faran dues actuacions musicals que tancaran aquesta edició. 

Acoustic Vell pretén ser una trobada cultural que es realitza en un format trimestral, oberta al barri i totalment gratuïta per gaudir d’artistes emergents que d’una forma o una altra tenen relació amb el Barri Vell perquè hi viuen o perquè en algun moment s’han implicat en la vida cultural del barri. És un espai proper, creatiu i acollidor que compta amb la participació dels artistes emergents i artistes consolidats del barri. “Un dels reptes que ens hem plantejat és donar a conèixer una part del nostre patrimoni cultural i el Barri Vell és, en si mateix el nostre patrimoni cultural més proper, així com les persones que el viuen i que hi participen i en formen part”, ha explicat el regidor de Serveis Socials, Cooperació i Participació, Eduard Berloso.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)