Notícies i comunicats

10/07/2014

L'Ajuntament de Girona ofereix dues beques per participar a la Universitat Catalana d'Estiu

El consistori renova el conveni de col·laboració amb la UCE.

Un any més l’Ajuntament de Girona ha renovat el conveni de col·laboració amb la Universitat Catalana d’Estiu (UCE), i posa dues beques a disposició dels ciutadans que vulguin assistir-hi i que les puguin necessitar per assumir les despeses de la matrícula i l’estada.

Les persones interessades a fer ús de les beques cal que es posin directament en contacte amb la Secretaria de la UCE, que és l’encarregada de la gestió de les beques. Al web www.uce.cat hi ha les dades de contacte i tota la informació complementària. Tanmateix cal recordar que, més enllà de les dues beques que ofereix l’Ajuntament de Girona, els estudiants matriculats o prematriculats a la Universitat de Girona o la resta d’universitats catalanes també poden demanar les beques que ofereix l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca.

Prada, la capital del Conflent, tornarà a acollir la UCE, que enguany arriba a la quaranta-sisena edició. Sota el lema “1714-1914-2014”, i tenint com a eixos centrals el procés independentista i els reptes en l’àmbit dels Països Catalans, s’ha bastit un programa que ofereix un ventall de més d’un centenar d’activitats formatives i complementàries que es duran a terme entre el 16 i el 24 d’agost.

La UCE, continua sent un punt de referència i de trobada per a gent d’arreu dels Països Catalans. Malgrat que entre el professorat i l’alumnat sempre hi ha hagut presència gironina, l’Ajuntament vol incentivar-la encara més i és per això que s’ofereixen aquestes beques.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)