Notícies i comunicats

19/03/2019

La Policia Municipal de Girona deté un home com a presumpte autor d'un robatori amb intimidació en grau de temptativa

L'home hauria intentat fer un atracament a dues farmàcies i un estanc.

La Policia Municipal de Girona va detenir, ahir a primera hora de la tarda, Hamid H de 36 anys i veí de Girona com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb intimidació en grau de temptativa.

Cap a migdia d’ahir, la Central de Comandament de la Policia Municipal de Girona va rebre una trucada que alertava que un home havia entrat en una farmàcia i havia amenaçat els treballadors per tal que li lliuressin els diners de la caixa. La trucada immediata a la Policia Municipal, feta per un dels treballadors, va fer que el sospitós fugís del lloc sense aconseguir endur-se els diners. Immediatament, la Central de Comandament va donar avís i descripció del sospitós a totes les unitats operatives.

Poc després d’aquest avís, se’n va rebre un altre, procedent d’una segona farmàcia. En aquesta ocasió, el personal de l’establiment va observar un home que es movia per davant del local ocultant el rostre amb un casc negre de motocicleta. Davant la sospita que volgués entrar a robar, van decidir tancar les portes de l’establiment i avisar la Policia Municipal. La descripció del presumpte atracador facilitada en els dos casos era la mateixa.

En el decurs de la recerca, una patrulla va observar un home amb la mateixa descripció i actitud que en la segona farmàcia, però aquesta vegada davant d’un estanc. Tot seguit la els policies es van adreçar cap a l’home i aquest, en veure els agents, va llençar un ganivet de grans dimensions entre dos contenidors d’escombraries. Sense que tingués temps de fugir, un dels agents va immobilitzar el sospitós i el va detenir.

El detingut tenia antecedents per fets similars.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)