Notícies i comunicats

26/03/2019

L'arquitecte tècnic Narcís Sureda explica la seva experiència com a treballador de l'Ajuntament de Girona en el llibre "De la plaça de l'Oli a la plaça del Vi"

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, presentarà la publicació aquesta tarda (19 h) al Saló de Plens del consistori.

L’arquitecte tècnic Narcís Sureda ha escrit la seves vivències i la seva experiència com a treballador de l’Ajuntament de Girona en el llibre De la plaça de l’Oli a la plaça del Vi. Peripècies i anècdotes d’un funcionari gironí. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, presentarà la publicació aquesta tarda (19 h) al Saló de Plens del consistori.

El llibre és també un recorregut històric, en primera persona, de l’evolució i transformació de la societat gironina des del darrer terç del segle XX fins a la primera dècada del segle XXI. La publicació, editada per MMV edicions, es divideix en dues parts: els meus carrers i peripècies i anècdotes.

Sureda va néixer a la plaça de l’Oli el 1942 i va formar part de la plantilla de tècnics aparelladors de l’Àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament fins que es va jubilar, el 2007. Actualment presideix les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Girona. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)