Notícies i comunicats

01/04/2019

Empoderament i atracció

N'hem parlat al Girona Emprèn amb Pamela Nadal, ‘coach' especialitzada en Comunicació i Imatge Personal.

El passat 27 de març, Girona Emprèn va iniciar les xerrades “A Girona Emprèn parlem de...”, un espai de trobada de persones emprenedores per conèixer i compartir amb persones expertes aspectes claus per l’èxit dels projectes emprenedors.

En aquesta ocasió, Pamela Nadal (http://www.pamelanadal.com/) va explicar la importància de tenir una actitud positiva i proactiva per tal de garantir el creixement dels projectes emprenedors. Es va insistir en la necessitat de descobrir aquells aspectes que diferencien els nostres projectes dels altres, i de la importància d’harmonitzar comunicació i imatge personal al missatge que es vol transmetre.

Durant la sessió, molt dinàmica i participativa, es va parlar d’emocions, creences i actituds per desencadenar canvis, i de la planificació d’objectius, entre d’altres aspectes claus en el desenvolupament personal i professional.

La propera sessió a Girona Emprèn Parlem de... tindrà lloc el proper 10 d’abril, per tractar de la gestió del temps amb la ‘coach’ Ana Ventosa (www.avcoach.es).

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)