Notícies i comunicats

02/04/2019

La façana de l'Ajuntament de Girona s'il·luminarà avui de color blau amb motiu del Dia Mundial de l'Autisme

Aquesta acció mostra el suport municipal a la campanya "Light it up blue" i la solidaritat amb les persones afectades pel trastorn de l'espectre autista i les seves famílies.

L’Ajuntament de Girona se sumarà un any més a la commemoració del Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, que té lloc cada 2 d’abril, i il·luminarà de color blau la façana de l’edifici consistorial aquest vespre. D’aquesta manera, el consistori donarà suport a la campanya de sensibilització “Light it up blue”, impulsada fa anys per l’organització Autism Speaks, una de les entitats referents en l’àmbit mundial sobre el trastorn de l’espectre autista.

L’objectiu d’aquesta acció, que es porta a terme internacionalment, és mostrar el suport i la solidaritat al col·lectiu de persones amb trastorn autista i a les seves famílies. Enguany el repte de la campanya és arribar als 350 edificis i monuments il•luminats a tot l’Estat espanyol.

Aquest any la campanya es porta a terme sota el lema “I ∞ autisme. Una dinàmica nova per a l’autisme” i es complementa amb un manifest i un repte viral a les xarxes socials. Es tracta de fer el signe infinit amb les mans o construir-lo amb un grup de persones, fer-se una foto i pujar-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #DiaMundialAutismo. Es pot consultar més informació de la iniciativa al web www.diamundialautismo.com
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)