Notícies i comunicats

03/04/2019

L'Ajuntament de Girona commemora el Dia Mundial de l'Activitat Física amb una matinal esportiva

La "master class" es portarà a terme el dissabte 6 d'abril, de 10.30 a 14.30 h, al Pavelló Municipal Girona-Fontajau.

L’Ajuntament de Girona promourà l’activitat física i els hàbits de vida saludables amb una matinal esportiva en el marc del Dia Mundial de l'Activitat Física 2019. Sota el lema “Activa la vida, millora la vida”, el Pavelló Municipal Girona-Fontajau acollirà aquest dissabte, dia 6 d’abril, durant tot el matí, una master class amb diverses activitats esportives pensades per a majors de 16 anys.

Les classes dirigides començaran a les 10.30 h amb una sessió de gimnàstica dolça adreçada a la gent gran –a partir de 65 anys-. La jornada continuarà amb una classe d’aerotò, que tindrà lloc a partir de les 11.30 h, i una sessió de pilates, que arrencarà a les 12.30 h. A partir de les 13.30 h, tindrà lloc l’última activitat de la matinal: una classe de zumba.

El Dia Mundial de l’Activitat Física és una iniciativa promoguda pel portal Agita Mundo i l’Organització Mundial de la Salut (OMS) que des de fa deu anys impulsen també la Secretaria General de l'Esport i de l’Activitat Física conjuntament amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu de la jornada és conscienciar la ciutadania i difondre el missatge següent: “Acumula 30 minuts d’activitat física diària si ets adult, i 60 minuts si ets un infant o adolescent!”.

Totes les activitats de la jornada són gratuïtes però cal inscriure-s’hi prèviament, com a molt tard fins demà, dia 4 d’abril, a través del correu electrònic activitatsesports@ajgirona.cat. Podeu trobar tota la informació al web http://girona.cat/esports/masterclass.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)