Notícies i comunicats

29/04/2019

El Cinema Truffaut es trasllada temporalment als Cinemes Albèniz Plaça

El canvi es deu a les obres de rehabilitació l'edifici de l'antic Cinema Modern.

El Cinema Trufffaut va fer ahir l’última projecció a l’edifici del número 7 del carrer del Portal Nou fins d’aquí un any i mig. A partir d’aquest dissabte, dia 4 de maig, el servei municipal de cinema en versió original de Girona es reprendrà a la nova seu temporal del Truffaut, situada a la sala 13 dels Cinemes Albèniz Plaça, a la plaça Jordi de Sant Jordi.

Aquest canvi d’espai es deu a la impossibilitat de coexistència de la sala de cinema amb les obres de rehabilitació que s’estan duent a terme a l’edifici de l’antic Cinema Modern. És per aquest motiu que, mentre duri la reforma, el Cinema Truffaut portarà a terme la programació regular i les activitats en aquest espai alternatiu.

Les actuacions, enfocades a convertir l’antic Cinema Modern en un referent en la dinamització de la indústria cultural i creativa de la ciutat i del territori, tenen una durada aproximada de 18 mesos i preveuen també la creació d’una segona sala de projeccions al Truffaut. Un cop acabades les obres, l’equipament s’ubicarà de nou al seu emplaçament original, al carrer del Portal Nou.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)